Cauti un contabil bun in Ploiesti?


Cabinet de contabilitate cu sediul in Ploiesti va ofera servicii contabile complete si profesionale.

TELEFON 1: 0724643305
EMAIL: expertcontabilph@yahoo.com

Despre noi - Cabinet contabilitate Ploiesti

Serviciile contabile sunt indispensabile oricarei societatii comerciale, avand un rol cheie in optimizarea obligatiilor fiscale prin alegerea strategiei potrivite care sa corespunda intereselor societatii.
Calitatea serviciilor contabile presupune intelegerea si aplicarea corecta a principiilor financiar – contabile specifice fiecarui sector de activitate, calculul, plata si declararea corecta a obligatiilor fata de bugetul statului si terte institutii.

Deasemeni, serviciile contabile trebuie sa ofere managerului informatii care interpretate analitic si nu doar prin prisma castigului sau pierderii, sa ofere o analiza ce sa poata arata punctele forte ce trebuiesc exploatate spre a conduce spre obtinerea unui randament maxim, precum si punctele slabe consumatoare de resurse importante si care stau in calea succesului afacerii.

Cine suntem ?!
Suntem o echipa in care se imbina tineretea si pregatirea unui expert contabil cu experienta si profesionalismul unui contabil autorizat . Oferim servicii de contabilitate in Ploiesti. Experienta , pregatirea profesionala si clientii multumiti ne recomanda spre a va fi aproape, spre a va insotii si a face pe intelesul dumneavostra esenta si continutul cadrului legislativ ce guverneaza mediul afacerilor dumneavostra, dar si spre a va inlesni relatia contribuabil – lege – norme de aplicare – autoritati.

Prin profesionalism, experienta, seriozitate si responsabilitate incercam sa fim partenerul dumneavostra de incredere, cel care va sta la dispozitie si va acorda suport in tot ceea ce intreprindeti.

Etica, deontologia profesionala, calitatea de expert contabil / contabil autorizat - membrii activi al C.E.C.C.A.R. (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania), impune pentru serviciile de contabilitate oferite clientilor nostri indeplinirea celor mai inalte standarde de profesionalism, atingerea celor mai exigente nivele de performanta si asumarea raspunderii cu privire la calitatea serviciului prestat.
In cazul in care doriti sa fiti ajutat de un expert contabil din Ploiesti, nu ezitati sa ne contactati!

ContaPloiesti.ro 2011 - 2012 - Servicii Contabilitate Ploiesti

-