Website-ul www.contaploiesti.ro colectează informații de la utilizatori prin următoarele modalități:

  • direct de la utilizator –  completare formulare;
  • din rapoartele oferite de serviciul extern de monitorizare Google Analytics;
  • prin intermediul cookieurilor.

Ce date sunt colectate de la utilizator

Pentru diferite facilități oferite de website-ul contaploiesti.ro, este necesară colectarea unor date cu caracter personal, astfel:

  • Formular contact: nume, prenume, e-mail, telefon;
  • Cookies: date legate de completarea formularelor, IP-uri, date despre sistemul de operare, browserele folosite și tipul de dispozitive utilizate pentru navigare etc.

Scopul colectării datelor

În cazul formularelor de contact  sunt necesare datele furnizate pentru a identifica persoana și pentru ca aceasta să fie contactată. Contactarea se face telefonic și/sau prin e-mail, pentru a cere mai multe informații sau pentru a anunța utilizatorul cu privire la cererea trimisă.

În urma solicitărilor realizate de utilizatori (cereri de ofertă,întrebări despre servicii etc.) prin intermediul formularelor prezente în website, contaploiesti.ro colectează date personale, însă le păstrează confidențialitatea. Scopul strict este de a răspunde la solicitări și de a continua eventuala corespondență. Vă asigurăm că datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe site nu vor fi înstrăinate către terțe părți.

Nu vom divulga/vinde/furniza niciodată unor terți adresele din această bază de date și ne vom asigura prin toate mijloacele care ne stau la dispoziție că aceste informații sunt în siguranță.

Modificări la politică de confidențialitate

Deși majoritatea modificărilor sunt considerate a fi minore, contaploiesti.ro își poate modifica politica de confidențialitate din când în când și prin libertatea de acțiune. Contaploiesti.ro își încurajează vizitatorii să revină frecvent la această pagină pentru vedea modificările la politica de confidențialitate. Continuarea utilizării acestui sit după orice fel de modificare a acestei politici de confidențialitate va constitui acceptarea unei astfel de modificări.